Annuleringsbeleid workshops 

Kosten voor het annuleren of verplaatsen van een workshop

 • Annuleren tot 7 dagen voor aanvang van de workshop: kosten €8,5
 • Omboeken tot 7 dagen voor aanvang van de workshop: kosten €5,-
 • Wijzigen of annuleren binnen 3 tot 7 dagen voor aanvang van de workshop: restitutie 50 % van de workshopprijs.
 • No Show en wijzigen of annuleren tot 3 dagen voor aanvang van de workshop: geen vergoeding.

Introductie
Deze voorwaarden gelden voor boekingen van workshops of andere cursussen die wij regelmatig aanbieden.

Kosten?
Annuleren van een workshop betekent voor ons extra werk en kosten. Bovendien is het maar de vraag of een ander persoon de vrijgekomen plek door een afzegging zal kunnen innemen. Aan het annuleren van een workshop  en het wijzigen van boekingsdata zijn daarom kosten verbonden. In het geval de boeking tijdig wordt geannuleerd kunnen we een deel van de boekingskosten vergoeden.

Hieronder lees je meer over onze annuleringsvoorwaarden.

Tijdig annuleren, restitutie & administratiekosten
Een geboekte cursus of workshop kan tot 7 werkdagen voor aanvang geannuleerd worden. Je krijgt dan het cursusbedrag verminderd met €8,5 administratiekosten teruggestort. Het verzoek hiertoe stuur je naar:

email: info@studiokeramiek.nl
Je krijgt een ontvangstbevestiging per e-mail.

Late annulering, no show en kosten

 • Je krijgt 50% van de reeds in rekening gebrachte workshop-prijs terug indien je de reservering binnen 7 tot 3 werkdagen voor de start van een cursus per e-mail hebt gemeld info@studiokeramiek.nl
 • Bij een annulering 72 uur (3 dagen) voor aanvang van de cursus of bij een no show vindt geen restitutie van de boeking plaats.

Vervanging
Je kunt bij verhindering jouw boeking wel aan andere overdragen. Dit dient je van tevoren naar ons te mailen. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

Vaker dan 1 keer omboeken
Een workshop kan in ieder geval maximaal 1 keer verplaatst worden. Toch een tweede keer verplaatsen? Je kunt bij verhindering jouw boeking wel aan andere overdragen. Annuleren van een workshop betekent voor ons extra werk en kosten. Bovendien is het maar de vraag of een ander persoon de vrijgekomen plek door een afzegging zal kunnen innemen.

Force Majeures

 • Annulering door Studio Keramiek & Overmacht (Force Majeures)
  Studio Keramiek
  behoudt zich het recht voor om voor aanvang van de cursus deze te annuleren wegens onvoldoende deelname, ziekte of een andere vorm van overmacht. In dat geval zal de klant per e-mail een annuleringsbericht ontvangen en wordt er een nieuwe datum ingepland. Mocht de klant hier niet mee akkoord gaan, zal het volledige bedrag terug gestort worden.