Verdiep je kennis met een masterclass handvormen

 

Ontdek de magie van klei bij Studio Keramiek

Masterclass keramiek

Bij Studio Keramiek kun individueel of samen met je partner, collega, familie of vriend je eigen werk maken. In twee sessies van 2,5 uur leer in de studio hoe je met keramiek een object kunt maken. In de studio kun je experimenteren en krijg je onder persoonlijke begeleiding de technieken aangereikt. 

Ervaar hoe het is om met klei te werken en te vertrouwen op je eigen creërende vermogen. Daarnaast leer en ontdek je hoe het is om creatieve oplossingen te ontwikkelen.

Door de persoonlijke aandacht ontstaat vanzelf een enorme focus, verassing en verwondering. Na twee sessies ga je naar huis met je eigen creatie. 

Wanneer

Op afspraak van maandag t/m zaterdag tussen 10-17 uur

Tijdsduur van een cursus

2 dagen van 2,5 uur

Kosten

Een masterclass bedraagt €295,- per persoon inclusief btw, klei, glazuur, dubbele ovenstook, sapjes en drankjes.

Wat ga je maken?

  • In de studio is leer je hoe je objecten kan boetseren, opbouwen met plakken, rollen of mal. Alles wat je maakt ga je glazuren en wordt gebakken. Kruip in de huid van een keramist en ga naar huis met een zelf vervaardigd unieke creatie waar je trots op kan zijn. 

     

{

Diana is een fijne docent. Ze is enthousiast en heeft veel kennis van de materie. In de studio is een open sfeer die uitnodigt tot creativiteit. Zo maak je objecten die je zelf niet voor mogelijk had gehouden. Een absolute aanrader.

Masterclass

Heb je vragen?

Wil je meer informatie over openingstijden of mogelijkheden, vul dan het contactformulier in of bel mij.