Kies samen voor een masterclass

 

Maak iets moois voor jezelf

Duo masterclass keramiek

Bij Studio Keramiek kan je samen met je partner, collega, moeder, broer zus of vriend je eigen werk maken. Leer samen hoe je je fantasie de vrije loop kan laten gaan en geniet tegelijkertijd van het samen zijn. Het werken met klei stimuleert de creativiteit, het experimenteren en het creatief oplossend denkvermogen. 

Ervaar samen hoe je het is om te werken met klei en te vertrouwen op je eigen creërende vermogen. Daarnaast leer en ontdek je hoe het is om creatieve oplossingen te ontwikkelen, wat een positief effect heeft op je geest.

Door de persoonlijke aandacht ontstaat vanzelf een enorme focus, verassing, verwondering, trots en positieve energie. Na twee sessies ga je naar huis met je eigen creatie waar je nog lang van zult genieten. Niet alleen je werk maar ook aan het samen zijn is een waardevolle herinnering.  

Wanneer

Op afspraak van maandag t/m zaterdag tussen 10-17 uur

Tijdsduur van een cursus

2 dagen van 2,5 uur

Kosten

Een duo masterclass bedraagt €550,- voor 2 personen inclusief btw, klei, glazuur, dubbele ovenstook, sapjes en drankjes. 

Wat gaan jullie maken?

  • In de studio is er ruimte voor fantaseren, experimenteren en creëren. Je leert hoe je objecten kan boetseren, opbouwen met plakken, rollen of mal. Alles wat je maakt ga je glazuren en wordt gebakken. Kruip in de huid van een keramist en ga naar huis met een zelf vervaardigd unieke creatie waar je trots op kan zijn. 

     

     

Duo masterclass

Contactformulier

Contact-formulier

Wil je meer informatie over openingstijden of mogelijkheden, vul dan het contactformulier in of bel mij.